CondiCorona update!

CondiCorona update!

Uw sportschool gesloten? Uw fitheid hoeft niet stil te staan! Download Condifit in de App Store.

Condifit is een personal training app die zich onderscheid ten opzichte van andere sportapps door gepersonaliseerde trainingsschema’s die zich continu blijven aanpassen aan de vorderingen die je maakt. In de app staan meer dan tweehonderd (!) fitnessoefeningen. Onze app helpt je om thuis, of waar je maar wilt, complete work-outs te doen.

Door de Corona crisis zien wij de afgelopen weken  een enorme toename van het aantal app installaties. Daarnaast kunnen we met trots melden dat onze oefeningendatabase aan David Health en Amsterdam Clinics beschikbaar hebben gesteld. De geschreven oefeningenteksten zijn dan ook inmiddels vertaald in het Engels.

Onze developer Yanko zet momenteel alle zeilen om zo snel mogelijk de langverwachte Android versie af te maken zodat we deze in de Google Play Store kunnen lanceren. Helaas hebben onze personal trainers Sander en Patrick het team verlaten omdat hun werkzaamheden niet meer te combineren vielen met Condifit. Vooralsnog blijft het voor ons namelijk een project wat wij allemaal naast onze normale functies doen.

Personal trainer gezocht
We willen de app graag verder ontwikkelen. Zo willen we ook graag personal training met gewichten aan gaan bieden. Wij hebben ook nog steeds de wens om (nieuwe) oefeningen (en foto’s) op te nemen die van een kwalitatief beter niveau zijn dan de huidige filmpjes. Ben jij of ken jij een Personal Trainer die ons hierbij wil helpen? Neem voor meer informatie contact met Yanko (yanko@condifit.com). Uiteraard wordt er gefilmd op minimaal 1,5 meter afstand ?

Fitnesss beoefenaars gezocht voor in filmpjes
Tevens zijn we altijd op zoek naar mensen die onze oefeningen technisch goed kunnen uitvoeren. Je kan in onze filmpjes, en dus in de app terecht komen! Ben jij of ken jij een iemand die ons hierbij wil helpen? Neem voor meer informatie contact met Yanko (yanko@condifit.com).

Business to Business
Heeft uw bedrijf ook interesse in Condifit? Wij bieden veel, op maat gemaakte, mogelijkheden. We hebben onder andere een oefeningen database, filmpjes, begeleidende teksten, apps op maat en meer. Neem geheel vrijblijvend contact met Rob (rob@condifit.com)